Uiteraard kon ik niet wachten met het definitief opzetten, dus heb ik snel even een baantje gemaakt. Heeft me ietsvan 2 dagen gekost om deze te maken, maar dan is het gewoon even uit de losse pols opgezet. Als je dan uiteindelijk gaat rijden met de trein, kom je erachter dat de baan niet helemaal klopt. Sommige verbindingen zijn onlogisch en zorgt alleen maar voor onnodige handelingen, waardoor er vaker storing zou kunnen optreden (net de NS soms 😉 ). Maar toch wil ik de fotootjes niet onthouden, dus hierbij.. De foto’s zijn niet van een geweldige kwaliteit, maar daar wordt aan gewerkt.

DSC_0641           DSC_0676         DSC_0675DSC_0673   DSC_0677 DSC_0681   DSC_0683 DSC_0699   DSC_0700

 

Posted in Baan

More about:Leave a Comment:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.