Even weer een updaten van deze kant. De laatste week is er weinig gebeurt, omdat ik een cursus had van werk.

Dus wat doe je dan hè.. Veel nadenken over de baan! Hoe ik ’t wil, wat er allemaal gedaan moet worden en vooral hoeveel werk erin gaat zitten. En alleen het baanplan verzinnen, dat duurt al even wat tijd. En ook het op papier zetten daarna duurt wel even. Ben er al een beetje mee begonnen, maar das knap lastig.

Ondertussen ben ik ook weer bezig om de baan die ik nu even had liggen, op te ruimen, want nu komt de ‘definitieve’ baan er te liggen. Ik zet dat tussen haakjes, want heel erg definitief wordt het niet. De baan zal in de loop der tijd natuurlijk her en der wat veranderen.

Maar nu eerst de feestdagen, ben tussendoor ook wat daagjes vrij, dus hoop nu een flinke spurt voorruit te maken!

Ik kom heeeeeel snel weer met nieuws en natuurlijk foto’s!!

Posted in Baan, Banenplan

Leave a Comment:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.